Elever og praktikanter

Ønsker du at forbedre dine fremtidsudsigter med en uddannelse hos en lokal virksomhed? Hvis du kommer med nysgerrighed og engagement, så garanterer vi dig en unik tid fyldt med spændende læring og et stærkt fællesskab.

Det gælder uanset om det er hænderne eller hovedet som er skruet rigtigt på. Det kunne være som kontorelev i vores logistik- og salgsafdeling, som lager og logistik-elev på vores lager, som laborantpraktikant på vores laboratorium.

Hvis interessen ligger indenfor produktion er der også mulighed for at blive plastmagerelev eller procesoperatørpraktik. I 2024 har vi en uddannet en laborant og en lager og logistikoperatør. Derudover har vi en plastmagerelev, som forventes udlært i 2025 og vi vil gerne hjælpe med at uddanne endnu flere i fremtiden.

Vi forventer, at du:

  • Er nysgerrig af natur.
  • Er mødestabil og imødekommende.
  • Har sans for matematik.
  • Er systematisk.
  • Er bosiddende inden for ca. 30 minutters kørsel fra Nykøbing Mors (eller villig til at flytte hertil).
  • Det er en fordel at være praktisk anlagt men ikke et krav til alle stillinger.

Dine muligheder:
Vi tilbyder dig en læreplads, hvor du kan udvikle dine færdigheder under kyndig vejledning fra vores erfarne hold. Du vil blive en del af vores team, der brænder for at skabe kvalitetsprodukter til industrien i fællesskab. Der bliver mulighed for at præge firmaets udvikling uanset hvilken afdeling der tiltaler dig.

Baggrund og ansøgning:

Kunststof-Kemi er beliggende i Nykøbing på Mors og vi har siden 1974 specialiseret os i produktionen af farve- og additivkoncentrat, også kaldet masterbatch, til den termoplastiske industri. For mere information se www.kunststof-kemi.dk

Du bedes sende din ansøgning til info@kunststof-kemi.com Undlad venligst at inkludere personfølsomme oplysninger i din ansøgning.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Anders B. Olesen på telefon 91 23 05 66.

Send din ansøgning her: